Jeugd van LOVA Vroomshoop sluit seizoen af als Nederlands Kampioen! 🥇

Op zaterdag 3 juni was het dan echt zover. Het NK waar de meiden al weken naar uitkeken was vandaag. Een spannende dag, want voor bijna alle meiden was dit hun eerste Nederlands Kampioenschap. Emma Moes, Tess Zwijnenberg, Layla Bruins, Maud Hudepohl, Sophie van Putten, Tess Westerik, Senna Hovius, Loïs van het Ende en Jaëlle Schumer mochten hun sprongen laten zien waar ze zolang voor hebben geoefend. De meiden begonnen sterk op het onderdeel trampoline waar een serie met salto halven en schroeven werden gesprongen! Daarna gingen de meiden naar airtrack. Hier lieten ze keurige series zien met flikflakken en salto’s. Daarna gingen we door naar trampoline pegasus. Een serie met half in en zelf een serie met half in-half uit werd keurig gesprongen. Als laatste mochten de dames hun sprongen laten zien op plankoline kast. Een lastig onderdeel, maar ook hier hebben ze laten zien wat ze kunnen.
Ondanks de chaos, waar ook de ouders last van hadden, lieten de dames van LOVA het hoofd koel.
Deze meiden hebben ontzettend hard hun best gedaan en dat werd beloond, want deze dames zijn Nederlands Kampioen op het onderdeel trampoline pegasus! En daarnaast hebben zij ook nog een 3e plek op trampoline weten te halen!
Trainsters Alisha Coenraad, Esmée Schoemaker en Tamara Coenraad zijn ontzettend trots op alle meiden en kijken terug op een succesvol seizoen!