21-04-2018 – Overijsselse kampioenschappen individueel springen

Prijzen voor LOVA bij individueel springen

Op zaterdag 21 april 2018 werden de Overijsselse kampioenschappen individueel springen voor de Senioren en Jeugd A gehouden in Rijssen. LOVA was vertegenwoordigd met 10 deelnemers welke in totaal maar liefst 9 medailles mee naar huis mochten nemen.

In de ochtend mochten de dames senioren van start. In deze categorie deden Merena Jansen, Lotte Pekkeriet Femke Dubbink, Anna Wolters, Ayla Willems, Zoë Wessels, Ellis Slotman, Anouk Beumer en Marloe Teunis mee verdeeld over de twee hoogste categoriën, namelijk het A- en B-niveau. De dames hebben in het afgelopen seizoen allen een enorme groei laten zien in de trainingen, enkele sprongen werden op deze wedstrijd voor het eerst gesprongen! Dat is op zich al ontzettend knap, dit werd dan ook beloond met vele top 10 plaatsen in het sterke deelnemersveld. Op 3 toestellen werd dit zelfs beloond met een gouden medaille! Ayla in de A-lijn op plank pegasus, Ellis in de B-lijn op trampoline en Zoë in de B-lijn op trampoline pegasus. Ook waren er podiumplaatsen voor Anna in de A-lijn.

In de middag was het de beurt aan de dames uit de jeugd A categorie, waarin Bente Vos LOVA vertegenwoordigde. Bente traint ontzettend hard om mee te kunnen doen in deze hoogste categorie. Ze heeft de laatste tijd wat last van een bovenbeenblessure, maar dit stopte haar niet om toch mee te doen met deze wedstrijd. Dit harde werken werd beloond met zowel een gouden als een zilveren medaille. Ontzettend knap gedaan!

De uitslagen van alle deelnemers staan hieronder vermeld:

Naam  Airtrack  Plank pegasus  Trampoline pegasus  Trampoline 
Merena Jansen  X  X  9  12 
Lotte Pekkeriet  X  6  6  4 
Femke Dubbink             X  7  12  5 
Anna Wolters  5  3  3  6 
Ayla Willems  14  1  9  X 
Zoë Wessels  6  2  1  10 
Ellis Slotman  13  X  2  1 
Anouk Beumer  12  X  11  9 
Marloe Teunis  8  5  10  X 
Bente Vos  1  4 (plankoline kast)  2  5 

 

De trainsters Tamara Coenraad, Rosanne Dubbink en Mandy Bosch zijn ontzettend trots op de prestaties van alle dames. We trainen nu hard verder voor de volgende wedstrijd, het NK individueel in Ahoy Rotterdam. Daar zal LOVA met een aantal van deze dames in actie komen op de hoogste niveau’s.