07-06-2014 – individuele springkampioenschappen van Overijssel 2 – Dedemsvaart

Weer groot succes springselectie

Onder leiding van Rosanne Dubbink en Marleen Haandrikman kwamen de selectie springsters van LOVA in actie op het A en B niveau. In de ochtend was het de beurt aan de dames junioren en senioren. Er werden prachtige sprongen uitgevoerd, veel nieuwe elementen hebben deze meiden die dag geturnd. De prijzen waten in de ochtend niet aan te slepen. Goud werd er behaald door Myrthe Zomer en Mandy Bosch. Ook de zilveren medailles waren weg gelegd door Myrthe Zomer, Marloe Teunis, Mandy Bosch en Rosanne Dubbink.
 
In de middag waren de andere dames junioren aan de beurt. In deze groep meiden werd er fanatiek gesprongen met heel veel nieuwe elementen. Vooral de dubbele schroef en dubbel salto’s waren bij deze meiden aanwezig. Merena Jansen en Maaike Beumer werden beide beloond met een zilveren medaille. Ook Tamara Coenraad versloeg haar concurrenten op trampoline pegasus en behaalde hiermee een bronzen medaille.
 
Gedurende de dag heeft LOVA maar liefs 14 medailles binnen gesleept. We kunnen terug kijken op een super geslaagde maar vooral gezellige dag!