25-10-2014 – Regionale kampioenschappen – Emmeloord

n de ochtendwedstrijd waren de dames junioren van het A en B niveau aan de beurt. De dames junioren A, dit team bestaat uit. Sterre en Bente Mulder, Isa Schottert, Zoë Wessels, Anouk Beumer, Myrthr Zomer, Lotte Pekkeriet en Rosa-Lynn Westra. Dit team kwam dit jaar voor het eerst op alle toestellen uit in de A. Moeilijkere elementen werden er door deze meiden geturnd. Vooral op de trampoline kwamen er mooie dubbele schroeven en dubbele salto’s voorbij. Op dit toestel werden ze dan ook beloond met en 2e plaats. Op plank Pegasus werden ze ook 2e, op trampoline Pegasus en tumbling werden ze keurig 3e 

De dames junioren B, Marjelle Ekkelenkamp, Danique Otter, Tamara Coenraad, Dionne Snippe, Femke Dubbink, Julia Kempers en Maureen Webbink hebben een ontzettende goede wedstrijd neergezet. Een compleet nieuw team maar dit was absoluut niet te zien. De meiden lieten de jury versteld staan. Vooral op het toestel plank Pegasus. Hier werden ze zelfs Overijssels kampioen op! Op trampoline werden ze 3e en op trampoline Pegasus 4e. De meiden van de junioren waren onder leiding van Rosanne Dubbink en Marleen Haandrikman.

In de middagwedstrijd waren dan eindelijk de dames jeugd en senioren aan de beurt. Drie teams kwamen uit voor L.O.V.A.

De jeugd B bestaat uit Roos Schottert, Faith Meijer, Yushi Meijerink, Isa Veltink, Kelsea Reeringh, Alisha Coenraad, Muriel Braakman en Marith Nijboer.Deze getalenteerd meiden mochten voor het eerst dit jaar in de B lijn springen. Deze meiden hebben de jury verrast met keurige nette sprongen en afwerking. Ook door het publiek werd dit keer op keer gewaardeerd door een groot applaus. Deze meiden werden op tumbling en trampoline Pegasus Overijssels kampioen! Ook op trampoline en plankoline kast deden de meiden het keurig. Hier werden ze beide 2e.

Ook mochten de jeugd C meiden deelnemen aan deze wedstrijd. Lynn Veltink, Alisha Schonewille, Jade Kuiper, Maryse Pas, Sabine Lamberts, Danee Kikkert, Nomi Mulder en Iris Zomer. Deze meiden hebben super netjes gesprongen. Vooral de afwerking van de sprongen werd door de jury gewaardeerd met mooie prijzen. Op trampoline en plankoline kast werden deze meiden 3e. Op trampoline Pegasus werden ze 4e. De meiden van de jeugd waren op de wedstrijden onder leiding van Rosanne Dubbink, Marleen Haandrikman en Tamara Coenraad.

Als laatst kwam er ook een senioren team uit voor L.O.V.A, onder leiding van Lysanne Velthuis. Marloe Teunis, Sanne Derks, Iris Smit, Merena Jansen, Maaike Beumer, Ellis Slotman, Amber van Laar, Marleen Haandrikman en Rosanne Dubbink kwamen uit op het B niveau. Een compleet nieuw team met nieuwe uitdagingen. Deze eerste wedstrijd hebben deze dames goed doorstaan. Op trampoline werd er prachtig gesprongen en wist de jury niet zo veel fouten te vinden in de sprongen, op dit toestel werden ze dan ook Overijssels kampioen. Ook op plank Pegasus werden ze Overijssels kampioen. Op trampoline pegasus werden ze 4e. 

Een succesvolle dag met veel mooie resultaten. Op naar de volgende wedstrijd. De plaatsing wedstrijd voor de Nederlandse Kampioenschappen in Lemmer.  Volg ons op Facebook of op www.lova-vroomshoop.nl