01-06-2013 – Finalewedstrijden 4e divisie – Enter

Zilver voor Rosanne bij districtsfinale!

In de eerste ronde waren Rosa-Lynn Westera en Lotte Pekkeriet aan de beurt in de categorie Jeugd niveau 7. De beide meiden haalden een top 10 notering op twee toestellen; Lotte was 7e op vloer en 8e op brug en Rosa-Lynn was 5e op sprong en zelfs 3e op vloer. In het totaalklassement behaalde Lotte een 13e plaats en eindigde Rosa-Lynn op een prachtige 11e plaats.

In ronde 3 waren Amber ten Hartog en Marloe Teunis in de categorie Junior niveau 6 aan de beurt. Amber turnde een heel constante wedstrijd en werd 4e op haar lievelingstoestel, de balk. Voor Marloe ging vloer het beste, zij werd daar maar liefst 2e, maar door een val van de brug was een plaats in de top 10 voor Marloe uitgesloten. Amber eindigde als 7e en Marloe als 12e, ook een mooie prestatie.
Marloe en Amber turnden tegelijk met Rosanne Dubbink die haar kwaliteiten mocht laten zien in de categorie Senior niveau 5. Rosanne had echt een topdag en wist op sprong een 1e plaats neer te zetten en op vloer een 2e plaats. In het eindklassement haalde zij met maar liefst 45,100 punten een 2e plaats wat haar een mooie zilveren medaille opleverde.
In de laatste ronde van de dag mochten Merena Jansen en Maaike Beumer turnen in dezelfde categorie als Amber en Marloe, nl. junior niveau 6. Deze meiden waren heel goed aan elkaar gewaagd en met een plaats 1 en 2 voor hen op het toestel sprong hebben ook zij zich van hun beste kant laten zien. In het eindklassement zijn deze twee talenten gelijk geëindigd op de 15e plaats met een puntentotaal van 43,900.
We kijken terug op een prima wedstrijddag die tevens de afsluiter was van een goed wedstrijdseizoen. We zijn trots op deze meiden die allemaal mee konden draaien in de top van de 4e divisie, klasse!