08-06-2013 – Overijssels Kampioenschappen springen – Nijverdal

Supertrotse leiding

Myrthe begon in de ochtendwedstrijd, vooral op tumbling liet ze moeilijke series zien! Omdat we zelf geen tumbling hebben heeft ze ze niet vaak kunnen oefenen, maar ze voerde ze beter dan ooit uit! De benen waren goed recht en aan elkaar. Ook de andere toestellen gingen goed, alleen kwam ze qua moeilijkheid wat te kort tegenover de andere turnsters.
Anouk, Zoë en Marith hadden een middagwedstrijd en zaten dus, terwijl buiten de zon scheen, binnen in de sporthal. Anouk was een beetje zenuwachtig de laatste weken en wilde telkens haar sprongen aanpassen. Zo wilde ze op pegasus geen radslag-draai doen, gelukkig deed ze hem wel en goed ook! Anouk werd namelijk derde op pegasus!
Zoë wilde op trampoline dolgraag haar schroef anderhalf turnen en heeft de afgelopen weken hier hard op geoefend. De beloning was er met een derde plaats op dit toestel.
Marith was deze dag in vorm, zij haalde op alle drie de toestellen een medaille, brons op tumbling en trampoline en zilver op pegasus. Dit kwam mede door haar hoge salto op tumbling.
Annemarie en Els zijn supersupertrots op jullie! Nu op naar de uitvoering!