LOVA Vroomshoop Nederlands kampioen clubteams

Op zaterdag 30 maart kwamen 3 teams van LOVA Vroomshoop in actie op het NK clubteams. Deze wedstrijd werd georganiseerd in Kapelle en dus werden er busjes en overnachtingen geregeld om deel te kunnen nemen aan dit NK groepsspringen. De Junioren C mochten in de ochtendwedstrijd aan de start verschijnen en de senioren A en B waren in de middag aan de beurt. 

 

Het junioren C team bestaat uit Sophie van Putten, Linde Vos, Jula Lindeboom, Tess Westerik, Loïs van het Ende, Iris Karsten, Esmee Jansen, Suze Jonker en Romy Willems. Maud Hudepohl, Jaëlle Schumer en Senna Hovius stonden reserve voor deze wedstrijd. De dames begonnen ijzersterk aan de wedstrijd op het onderdeel trampoline pegasus, en behaalden hier zelfs de hoogste score van alle 7 junioren C teams! Op het onderdeel minitrampoline behaalden ze de 6e score en op airtrack moesten de dames helaas wat foutjes incasseren. De totaalscore van alle toestellen was in dit sterke deelnemersveld goed voor een 5e plaats op dit NK. 

Het senioren B team bestaat uit Guusje Smelt, Alisha Coenraad, Bente Vos, Anouk Zijlstra, Femke Dubbink, Faith Meijer, Marin Krahwinkel, Marell Drent en Evi Grondman. Sabine Lamberts kon vanwege een blessure helaas niet deelnemen aan deze wedstrijd. De senioren B categorie is door veel ervaren deelnemers een ontzettend sterk veld van tegenstanders, een pittige opgave. De dames behaalden een 6e score op minitrampoline, en een 2e score op zowel minitrampoline pegasus als airtrack, ontzettend knap! Dit team werd uiteindelijk 6e op dit NK. 

 

Het senioren A team bestaat uit Jente ten Donkelaar, Sanne Nijhuis, Ayla Willems, Esmee Schoemaker, Madelief Dijkstra, Jade Kuiper, Meike Wilharms, Zoë Wessels en Marith Nijboer. Deze dames waren vastberaden om een aantal nieuwe sprongen en series te laten zien op dit NK. Door de risicovolle sprongen was het heel spannend of het zou lukken de Nederlandse titel opnieuw te bemachtigen. Er was helaas maar 1 tegenstander op dit hoge niveau aanwezig deze dag. De prachtig uitgevoerde series werden beloond door de jury’s en dit team werd met 3,3 punten voorsprong Nederlands kampioen op het hoogste niveau.