Finale Nieuwleusen 13 april

Op zaterdag 13 april mochten Evi Ribberink, Dayenne Peter en Loïs Jurjens deelnemen aan de meerkamp finale in Nieuwleusen.
Deze dames kwamen uit in het niveau Middenbouw niveau 5. De dames begonnen bij het onderdeel balk, waar keurige handstanden en radslagen werden geturnd. Door naar vloer waar een oefening op muziek werd geturnd met een mooie arabier flifklak en een goed uitgevoerde overslag. Voor sprong hadden de dames de afgelopen weken hard geoefend en dat was te zien! De dames lieten keurige sprongen zien met goede landingen. Het laatste onderdeel was brug, toch een spannend onderdeel, maar ook hier werden keurige zwaaien laten zien en een mooie salto uit de brug.
In een sterk deelnemersveld eindigde Loïs tijdens deze finale wedstrijd op een welverdiende 3e plek! Dayenne eindigde op een keurige 5e plaats en Evi op een 8e plek! Voor deze dames zit het seizoen erop en kunnen ze enorm trots zijn op zichzelf!

Tegelijkertijd mocht Alisha Coenraad haar meerkampfinale turnen in Winterswijk. Zij kwam uit in de categorie senior supplement D. De wedstrijd startte op brug waar ze sterk begon. Helaas ging het aan de hoge legger mis waardoor ze in een split second haar afsprong moest veranderen. Dit deed ze sterk en bleef hierdoor staan! Door naar balk waar geen grote fouten werden gemaakt en al haar elementen werden geteld. Op vloer liet Alisha een nieuwe serie zien, namelijk een overslag barani. Met haar sierlijke oefening en mooie gymnastische sprongen wist ze haar oefening krachtig af te sluiten. Op sprong mocht Alisha nog één keer knallen. Deze sprong werd wederom beloond met een eerste plaats! Alisha werd 12e in het eindklassement, gefeliciteerd.
Alisha zal nog één keer in actie komen tijdens de toestelfinale op zaterdag 8 juni. Ze heeft zich geplaatst voor alle 4 toestellen.