22-10-2016 – Springselectie – Urk

Goede start van het seizoen voor LOVA

De dames junioren A had deze dag een sterk deelnemers veld. Dit hechte team had veel zin in de wedstrijden. Anouk Beumer, Zoë Wessels, Femke Dubbink, Dionne Snippe, Faith Meijer, Anna Wolters en Marith Nijboer hebben een succesvolle wedstrijd neergezet. Ook deze dames werden voor hun mooie sprongen beloond. Twee keer Overijssels Kampioen en daarnaast ook een 2e en 3e plek.

Als laatste waren in de ochtend de senioren van LOVA aan de beurt. Een team dat staat voor gezelligheid en plezier, maar deze dames kunnen ook een serieuze wedstrijd draaien. Ellis Slotman, Isa Schottert, Merena Jansen, Marloe Teunis, Lotte Pekkeriet, Danielle Kuiper, Tessa Hendriks, Lysanne Velthuis en Rosanne Dubbink hebben hun uiterste best gedaan om met de top van Overijssel mee te komen. Het niveau ligt in deze categorie erg hoog, maar desondanks hebben ze een keurige 2e en 3e plek behaald tijdens deze wedstrijden.

In de middagwedstrijd mochten dan eindelijk de fanatieke dames junioren B laten zien wat ze in huis hebben. Alle onderdelen werden keurig netjes uitgevoerd. Roos Schottert, Maureen Webbink, Julia Kempers, Yushi Meijerink, Ayla Willems, Jade Kuiper, Sophine Nijland en Sabine Lamberts hebben zich samen op het hoogst mogelijke podium weten te zetten. Ook deze dames zijn twee keer Overijssels Kampioen geworden en daarnaast ook nog eens 2e en 3e.

Een super goede start van het nieuwe seizoen voor de dames van LOVA. De eerstvolgende wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 12 november in Heerenveen. Tijdens deze wedstrijd kunnen de dames zich plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen op 10 december in Rotterdam