16-01-2016 – Plaatsingswedstrijd 4e divisie – 5 turnsters LOVA op de 4e divisie wedstrijd.

In de 2e ronde was het de beurt aan Manel Dubbink. Ze turnt normaal met haar maatje Marit Telman maar zij was helaas ziek. Manel turnde een goede wedstrijd alleen op het onderdeel balk liep het net even wat minder. Manel heeft zich in de categorie pupil 1 D1 wel weten te plaatsen voor de finale wedstrijd.
In dezelfde ronde waren ook Ayla Willems, Anna Wolters en Zoë Wessels aan de beurt. Deze junioren turnde allemaal een stabiele wedstrijd. Helaas miste ze net een paar puntje om zich te plaatsen voor de finale wedstrijd. Daarom gaan ze in de Play off wedstrijd hun uiterste best doen om nog door te stromen naar de finale wedstrijd.

In de laatste ronde kwamen nog 4 Turnsters voor Lova uit. Als enige Senior verscheen Ellis Slotman voor Lova op deze wedstrijd. Helaas viel Amber ten Hartog uit door een blessure maar ze kwam Ellis wel aanmoedigen. Ellis draaide een nette wedstrijd, al liep het op brug wat minder vandaag. Amber heeft haar nog wel goed aangemoedigd maar helaas heeft Ellis zich niet rechtstreeks geplaatst voor de finale wedstrijd. Ellis mag het in de Play off nogmaals proberen.

In de andere baan stonden de pupillen 2 met hoge zenuwen hun wedstrijd te turnen. De meiden hebben geprobeerd om op de evenwichtsbalk te blijven staan, helaas ging dat niet helemaal zo als ze het zouden willen. We hebben Faith Meijer en Esmée Schoenmaker zich weten te plaatsen voor de finale. Danee Kikkert gaat nog een goede poging wagen in de play off wedstrijd.