02-03-2019 – Play-off 4e divisie Emmeloord

Op zaterdag 2 maart werd de play-off wedstrijd 4e divisie gehouden in Emmeloord. Er kwamen 10 turnsters van LOVA in actie in 3 rondes. In ronde 1 kwamen Marèll Drent, Evi Grondman, Leonie de Jong en Noa Disberg uit in de categorie jeugd 1. Zij lieten hele mooie oefeningen zien waar ze hard voor hadden getraind. Voor Evi werd dit beloond met een mooie 3e plaats! Zij is dan ook door naar de finale op 23 maart. De andere dames zijn helaas niet door naar de finale.

In ronde 2 kwamen Muriel Braakman en Esmee Schoemaker, junior, en Marit Telman, jeugd 2, in actie. Zij lieten wederom goede oefeningen zien, waarbij Marit zelfs een perfecte kip liet zien, die in de vorige wedstrijd nog wat moeilijk ging. De dames mogen alle drie door naar de finale en voor Muriel en Esmee was er een podiumplaats. Keurig 1e en 2e!

In de laatste ronde mochten Lieke ten Kleij en Emily Dubbink, pupil 2, en Ayla Willems, senior, hun beste oefeningen laten zien. Helaas ging het bij Lieke en Emily wat minder goed op de balk en kwamen zij wat punten te kort voor een finaleplaats. Bij Ayla ging de wedstrijd super! Zij mocht daarom ook het hoogste podium betreden en daarmee is ze door naar de finale.

Iedereen heeft super goed haar best gedaan en we kunnen terug kijken op een geslaagde dag!