✨ Succesvol turnweekend voor LOVA ✨

✨ Succesvol turnweekend voor LOVA ✨

Op zaterdag 21 januari hebben Esmee Jansen, Suze Jonker, Floor Faber, Tess Westerik, Sophie van Putten en Jaëlle Schumer hun eerste plaatsingswedstrijd turnen gehad. Zij kwamen als team uit voor niveau 4.

Op de turnonderdelen vloer, sprong, brug en balk lieten de meiden allemaal zien waar ze de laatste weken voor getraind hebben. Suze en Esmee deden zelfs een kip op brug. Alle meiden deden een radslag op balk. Op sprong werden prachtige overslagen gesprongen en op vloer kwamen nette boogjes voorbij. Deze prestaties leverden de meiden een 2e plaats op! Suze werd in het eindklassement 1e! Gefeliciteerd meiden! 🥇🥈

Op zondag 22 januari mochten Ayla Willems en Esmée Schoemaker naar het Limburge Weert afreizen voor hun 3e plaatsingswedstrijd in de categorie senior 3e divisie. Esmée mocht de wedstrijd aftrappen op vloer met mooie schroeven, waar Ayla net zulke mooien liet zien. Op sprong konden beide meiden stabiel turnen waar Ayla een 3e beste score kreeg en Esmée zelfs een 2e beste score. Brug was Ayla haar sterkste onderdeel met een kip tot handstand en een vluchtelement van de lage naar de hoge legger. Ook Esmée deed deze knappe leggerwissel. Helaas zijn beide meiden van balk gevallen, maar dat mocht de pret niet drukken en bleven ze beide staan met de Arabier!

Ayla werd 7e en heeft een ticket bemachtigd voor de halve finale. Gefeliciteerd!

Esmée is 16e geworden en voor haar zit dit wedstrijdseizoen erop. Ze mag met trots terugkijken naar de prestaties die ze heeft geleverd en de stappen die ze dit seizoen heeft gemaakt. Beide meiden weten waar ze mee verder kunnen werken en hebben al mooie doelen opgesteld.

Leiding Tamara Coenraad, Zoë Wessels en Amy Koenjer zijn trots op de turnsters.