Podium plekken voor LOVA

Vorige week turnde Esmeé haar tweede wedstrijd als junior in de 3e divisie in Didam.
Ze liet hier mooi oefeningen zien, met verschillende nieuwe elementen op balk en brug. Op vloer en sprong liet ze de jury zien wat ze in huis heeft met mooie schroeven en een prachtige dans. Uiteindelijk behaalde Esmée een mooie 11e plaats en daarmee zit haar wedstrijdseizoen er op!
Gister was de plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie in Hengelo.
In ronde 2 deden drie deelneemsters van LOVA mee in de categorie junior.
Marèll, Anouk en Charlotte begonnen hun wedstrijd op brug. Het toestel waar ze alle drie helaas een eis misten, maar op een mega gladde brug wel een keurig stabiele oefening hebben geturnd. Daarna gingen zij naar balk. Ook hier waren de zenuwen hen de baas en waren er bij Marèll en Anouk een aantal vallen. Charlotte hield zich staande en heeft zelfs een mooie arabier laten zien. Op vloer hebben de dames een keurige oefening laten zien, waar Anouk een ontzettend mooie streksalto met halve draai liet zien, Marell er haast uit stilstand een enorm hoge salto uitknalde en Charlotte ook keurige sprongseries liet zien. Als laatste gingen zij naar sprong. Ook dit onderdeel ging erg goed en werden er prachtige sprongen aan de jury getoond.

In ronde 4 was het de beurt aan Alisha, zij kwam uit als senior supplement D. Alisha startte sterk op balk met een strakke oefening inclusief arabier!
Op vloer liet zij een hele mooie oefeningen op muziek zien met series waaronder arabier schroef.
Ook op sprong knalde zij over de pegasus heen en op brug kwamen prachtige elementen voorbij en gingen ze een stuk beter dan in de trainingen! Alisha behaalde het podium en mocht het brons mee naar huis nemen 🥉Gefeliciteerd Alisha!

Wij zijn enorm trots op de dames