Jantje Beton Actie

Hallo Leden,

Bij deze nog even de uitleg over de Jantje beton actie. waarbij je online kan collecteren t/m 31 maart 2021!

Bekijk hier de webversie
 
JANTJE BETON  ■ COLLECTE  ■ BELANG VAN BUITEN SPELEN  ■ INLOGGEN COMMUNITY
 

 

 

De Jantje Beton Collecte is gestart. De tijd vliegt! Want vanaf vandaag is het mogelijk om je persoonlijke online collectebus aan te maken voor jouw club. Yihaa! Hoe je dat precies doet? Dat lees je hieronder.
 
DIGICOLLECT
Wil je een zo hoog mogelijke opbrengst? Stomme vraag, natuurlijk wil je dat! Maak dan vanaf vandaag een online collectebus aan voor jouw club. Een persoonlijke online bus is in een paar klikken aan te maken en te delen. En collecteren met een online collectebus kan gewoon thuis vanaf de bank. Super makkelijk!

 • Ga naar jantjebeton.digicollect.nl
 • Log in met je Facebook account of e-mail adres.
 • Selecteer de club waar je voor collecteert.
 • Vul je gegevens in. Vermeld waarom je collecteert.
 • Deel je collectebus via Social Media (Facebook, LinkedIn en Twitter)

Sla de link van jouw collectebus op als favoriet. Deel de link met vrienden, familie, buren en kennissen dichtbij of ver weg. Zodat zij kunnen helpen je club rijk te maken.

Om het online collecteren via DigiCollect tot een grandioos succes te maken; nog een aantal tips en tricks op een rijtje:

 • Alle donaties t/m 31 maart tellen mee voor de opbrengst van dit jaar.
 • Hoe meer bussen er in omloop zijn, hoe hoger de opbrengst.
 • Vraag vrienden, familie en bekenden dus niet alleen om een online donatie maar ook om een bus aan te maken voor jouw club.
 • Maak ook een algemene bus aan voor jouw club of vereniging. Voer dan de naam van de vereniging in bij voor- en achternaam.
 • Deel de collectebus via social media, WhatsApp of e-mail. Het beste kanaal om de bus te delen is WhatsApp. Hoe persoonlijker de vraag, des te hoger het respons en de donatie.
 • Gebruik hiervoor de handige kant-en-klare teksten.

De 10 collectanten met de hoogste online opbrengst in hun persoonlijke collectebus winnen mooie prijzen. Net als de 3 clubs die via online collecteren (DigiCollect en mobiel collecteren) het meeste ophalen. Op de website houden we dagelijk per club de opbrengst van Digicollect bij. Zet hem op! Download hier de kant-en-klare teksten ››

 
IDEAL QR-CODE
De iDEAL QR-codes van vorig jaar kunnen niet meer gebruikt worden. Voor iedere club is er een nieuwe QR-code aangemaakt. Deze kun je downloaden in de Collecte Community. Je vindt de QR-code terug onder >gegevens > mijn clubs.  Naar de Collecte Community ››
 
GEGEVENS CHECK
Verhuizen, ander e-mailadres of heeft iemand het stokje overgenomen? Houd de contactgegevens van jouw club(s) of vereniging(en) up-to-date. Kijk je gegevens na en log in in de Collecte Community om je gegevens aan te passen. Naar de Collecte Community ››
t/m 31 mrt DigiCollect
8 t/m 13 mrt Collecte 2021