25-05-2013 – NK – Groepsspringen C-Lijn – Urk

Junioren LOVA Bondskampioen!

Een fantastische, maar ook verdienstelijke prestatie voor de kersverse kampioenen Bente Mulder, Isa Schottert, Amber ten Hartog, Sanne Derks, Merena Jansen, Nina van Beek, Marjelle Ekkenkamp, Maaike Beumer en vanuit de jeugd bijgekomen junioren Tamara Coenraad, Danique Otter en Lotte Pekkeriet. De meiden, in de leeftijd van 12 t/m 15, lieten een knap staaltje sprongkracht zien. De hoge salto’s en goed uitgevoerde steunsprongen op trampoline springtoestel werden beloond met goud. Ook het onderdeel plank springtoestel verliep keurig en was zelfs goed voor zilver. Op trampoline en tumbling lieten de meiden steken vallen op de uitvoering, maar scoorden ze hoog op moeilijkheid. Ze behaalden plaats 5 en 8.
 
In de categorie Jeugd (2004 t/m 2000) was de concurrentie sterk. LOVA deed mee met meiden uit 2004 t/m 2002. Daar waar ook meiden van 2001 en 2000 nog mee mochten springen. Voor Roos Schottert, Nomi Mulder, Nienke Scherphof, Yushi Meijerink, Sabine Lamberts, Femke Dubbink, Julia Kempers, Isa Veltink, Alisha Coenraad en Devi ten Hartog was het dan ook een hele klus om bij de top mee te draaien. De scores lagen uiteindelijk dicht bij elkaar. De meiden moeten nog werken aan de uitvoering van de sprongen, maar hebben geen grote fouten gemaakt. Trampoline springtoestel was zelfs goed voor plaats 8. Trampoline, tumbling en plank kast was goed voor plaats 15, 19 en 22. Voor de meiden een leerzame dag.
 
De leiding Annemarie Uitzetter, Els Kottier, Rosanne Dubbink, Marleen Haandrikman en fanatieke supporters kijken terug op een geslaagde dag!