25-01-2020

Vandaag mochten Yushi Meijerink en Ayla Willems deelnemen aan de 3e en tevens laatste plaatsingswedstrijd senior 3e divisie in Hellendoorn. In een sterk deelnemersveld mochten ze nog één keer laten zien wat ze in huis hadden om zo een plekje voor in de districtfinale te bemachtigen.

De turnsters mochten op het onderdeel balk beginnen. Daar lieten ze beiden een mooie oefening zien, waarbij Yushi met haar arabier op balk bleef staan en Ayla met haar flikflak. Ook op vloer lieten ze beide een mooie oefening zien met moeilijke elementen. Daarna liet Ayla een huizenhoge Tsukahara op sprong zien. Helaas lukte het Yushi niet om met deze sprong te blijven staan. Brug kwam als laatst. Op dit onderdeel hadden ze beide ook een strakke oefening.

Voor Ayla werd deze goede wedstrijd beloond met een mooie eerste plaats, waarbij zij ook gelijk door mag naar de districtfinale. Helaas behaalde Yushi in haar totale score van de afgelopen 3 wedstrijden net niet genoeg punten om ook door te gaan naar de districtfinale.