AYLA WILLEMS NAAR HALVE FINALE NK

Op zaterdag 8 februari vond de districtsfinale voor de 3e divisie turnen dames plaats in Hengelo. Ayla had zich hiervoor geplaatst en mocht turnen in de allerlaatste ronde. Al een hele prestatie op zich om hier te staan in het eerste jaar op dit nieuwe niveau!
De wedstrijd begon op sprong waar ze een mooie tsukahara liet zien die uiteindelijk goed was voor een 3e plaats op dit toestel. Vervolgens door naar brug waar alle onderdelen goed en netjes werden uitgevoerd. Op de balk hier en daar wat kleine foutjes maar Ayla sloeg zich uiteindelijk goed door de oefening heen met een flikflak op de balk en een mooie arabier schroef als afsprong. Als laatste mocht ze stralen met haar oefening op de vloer en dat deed ze dan ook, wat een mooie score opleverde. Uiteindelijk behaalde Ayla in een groot deelnemersveld van 56 deelneemsters de 13e plaats, waarmee ze zich ruimschoots heeft geplaatst voor de landelijke halve finale.
LOVA is enorm trots op deze prestatie en wenst Ayla veel succes tijdens de halve finale, waar ze zal strijden voor een plekje op het NK!