Springselectie LOVA Vroomshoop trapt springseizoen af met regionaal kampioenschap in Nijverdal

Springselectie LOVA Vroomshoop trapt springseizoen af met regionaal kampioenschap in Nijverdal

Op zaterdag 8 oktober 2022 vond de eerste wedstrijd van het nieuwe springseizoen plaats, namelijk de regionale kampioenschappen in Nijverdal. LOVA kwam uit met twee seniorenteams op twee verschillende niveaus.

In de ochtend mochten de beide teams van LOVA de spits afbijten. De dames senioren A, bestaande uit Leonie Marsman, Ayla Willems, Marith Nijboer, Alisha Coenraad, Jente ten Donkelaar, Sanne Nijhuis en Esmee Schoemaker mochten als eerst beginnen op één van hun specialiteiten namelijk airtrack. Er werden keurige series gesprongen. Echter door een aantal kleine foutjes die op het hoogste niveau erg kostbaar zijn moest dit team genoegen nemen met een nette 2e plaats. Ook op de onderdelen trampoline en trampoline tafel mochten zij de zilveren beker in ontvangst nemen. Op het onderdeel trampoline pegasus is deze groep meiden Overijssels kampioen geworden.

Ook het dames senioren B team was deze ochtend van de partij. Maréll Drent, Anouk Zijlstra, Bente Vos, Evi Grondman, Marin Krahwinkel, Jade Kuiper en Sabine Lamberts moeten het opnemen tegen sterke concurrenten. Echter door wat foutjes grepen de dames een aantal keer naast de podiumplaatsen. Op het onderdeel airtrack lieten zij prachtige series zien, hoe moeilijker de serie hoe strakker er werd gesprongen. Dit werd beloond met een keurige 2e plaats. Dit belooft wat voor de volgende wedstrijden.

Op het onderdeel plank pegasus kwam een gecombineerd team van 9 dames in actie op het A-niveau, ook hier werd het team regionaal kampioen.

De trainsters Rosanne Dubbink en Mandy Bosch zijn trots op de prestatie van deze twee topteams. Een goede voorbereiding voor de plaatsingswedstrijd van het Nederlands Kampioenschap. Deze plaatsingswedstrijd zal plaats vinden op zaterdag 5 november 2022 in Lemmer. We gaan hard door trainen en er alles aan doen om ons met beide teams voor het Nederlands Kampioenschap te kunnen gaan plaatsen.