Ayla Willems Halve finale senior 3e divisie

Vandaag mocht Ayla Willems turnen in de halve finale senior 3e divisie. Ze startte op vloer en zette hier een strakke oefening neer. Voor de pirouette en gymnastische sprongen was ze het meest zenuwachtig, maar ook deze lukten goed en alle elementen zijn geteld! Ze turnde op dit onderdeel dan ook een hoge moeilijkheidswaarde van 4.4 bij elkaar.

Door naar sprong, waar ze tsukahara gehoekt en gehurkt turnde. Dit werd beloond met een 2e beste score. Op brug verliep het inturnen goed en dit wist Ayla vast te houden tijdens de wedstrijd. Het lukte haar een opzwaai tot handstand te turnen en ook na een vluchtelement met leggerwissel kon ze door blijven turnen. Na 3 onderdelen stond Ayla nog steeds 4e. Helaas moest ze tijdens haar balkoefening de balk verlaten en is er een element niet geteld. Ze maakte haar oefening wel keurig af met een schroef achterover af.

Ayla is op een 8e plaats geëindigd. Het is nog even afwachten of zij volgende week tijdens de finalewedstrijd mag deelnemen op sprong, hiervoor is ze namelijk reserve.

Ayla mag met trots terugkijken op deze knappe prestatie!