03-02-2018 – LOVA in actie bij plaatsingwedstrijd

Zaterdag 3 februari was de plaatsingswedstrijd 5e divisie in Nieuwleusen. Nadesh en Nienke hebben hier namens LOVA aan meegedaan.

De meiden begonnen heel goed op vloer, waar ze een 8e en 11e plaats behaalden. Daarna kwam sprong. Op dit toestel hebben de meiden laten zien wat ze in huis hadden en hebben ze een gedeelde 1e plaats behaald. Toen kwam het onderdeel brug. Ook hier hebben de meiden hele nette oefeningen laten zien. Deze werden beloond met een 3e en 4e plaats. Als laatste was het onderdeel balk aan de beurt. Hier waren Nadesh en Nienke het meest zenuwachtig voor. Dit was ook te merken. Ze hebben erg hun best gedaan, maar toch ging dit toestel iets minder goed als de rest.

Uiteindelijk hebben Nienke en Nadesh een mooie 13e en 18e plaats behaald. Helaas niet voldoende om rechtstreeks door te gaan naar de finale, maar ze mogen het nog een keer proberen tijdens de play-off wedstrijd op 17 maart.

CONTRIBUTIEVERHOGING

Tijdens de jaarvergadering van 27 maart jl. is besloten de basiscontributie met €. 1.75 per maand te verhogen. Alle aanwezigen hebben ingestemd met de contributieverhoging.

De verhoging is noodzakelijk om de kosten van zaalhuur, vergoeding en opleiding van leiding en bondscontributie te dekken.

M.i.v. 01 mei 2018 geldt de volgende basiscontributie:

* Recreatie t/m 5 jr / Ouder&Kindgym: €. 12.75 p/m
* Recreatie + Recreatie springgroep vanaf 6 jr: €. 14.25 p/m

U hoeft zelf niets te doen, de verhoging wordt automatisch verwerkt door de ledenadministratie.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mochter er toch vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter.

Namens bestuur LOVA

Heddie Drent
Voorzitter
close-link