20-04-2103 – Finale 4e disivie play off – Nieuwleusen

Zilveren medaille voor LOVA-turnster

’s Morgens turnden Sylke de Ruiter en Sabine Lamberts op niveau 9. De meisjes hebben beide een goede wedstrijd geturnd en de jury was ook heel tevreden over hun oefeningen. Dit bleek ook tijdens de prijsuitreiking toen Sabine’s naam werd genoemd. Stralend stond zij op de tweede plaats. Ook Sylke mag trots zijn op haar zes plaats in het eindklassement. Sylke en Sabine scoorden vooral hoog op het onderdeel brug, waar ze beide een mooie salto af deden. 

In de middagronde turnden Tamara Coenraad en Danique Otter op niveau 7. Ook voor deze meiden verliep de wedstrijd goed en ze waren goed aan elkaar gewaagd. De cijfers waren of gelijk, of met een paar tienden verschillend. In het eindklassement won Danique het met 0.20 punten meer van Tamara. Danique werd 7e en Tamara 9e. We kunnen terugkijken op een fijne wedstrijddag met goede resultaten.

 
CONTRIBUTIEVERHOGING

Tijdens de jaarvergadering van 27 maart jl. is besloten de basiscontributie met €. 1.75 per maand te verhogen. Alle aanwezigen hebben ingestemd met de contributieverhoging.

De verhoging is noodzakelijk om de kosten van zaalhuur, vergoeding en opleiding van leiding en bondscontributie te dekken.

M.i.v. 01 mei 2018 geldt de volgende basiscontributie:

* Recreatie t/m 5 jr / Ouder&Kindgym: €. 12.75 p/m
* Recreatie + Recreatie springgroep vanaf 6 jr: €. 14.25 p/m

U hoeft zelf niets te doen, de verhoging wordt automatisch verwerkt door de ledenadministratie.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mochter er toch vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter.

Namens bestuur LOVA

Heddie Drent
Voorzitter
close-link