✨️ Springselectie jeugd van LOVA Vroomshoop laat springtalent zien tijdens regionaal kampioenschap in Nijverdal! 🤸🏽‍♀️

✨️ Springselectie jeugd van LOVA Vroomshoop laat springtalent zien tijdens regionaal kampioenschap in Nijverdal! 🤸🏽‍♀️
Op zaterdag 15 oktober 2022 vonden de regionale springwedstrijden plaatst voor de dames van de jeugd.
Als eerste waren de dames van de jeugd D lijn aan de beurt. Dit team deed voor het eerst mee aan de springwedstrijden en bestaat uit: Féline, Yinthe, Iva, Dayenne, Sofie, Amber en Sara. Voor velen was dit hun allereerste springwedstrijd en daardoor liepen de zenuwen soms best hoog op. Ondanks dat lieten de dames prachtige sprongen zien en werden er zelfs salto’s en overslagen gesprongen. Op het onderdeel airtrack wist het team zelfs een 3e prijs te behalen!! Dit is enorm knap in de D lijn, want in deze lijn gaat het vooral om netheid en spannen.
Daarna was het de beurt aan de dames jeugd C lijn. Dit team bestaat uit: Dayenne, Emma, Evi, Maud, Layla, Tess, Senna en Jaëlle. Helaas kon Sophie wegens een blessure niet mee doen. De dames begonnen op het onderdeel trampoline waarbij de zenuwen een grote rol speelden. Toch lieten de meiden mooie salto’s en zelfs salto 1/2 draaien zien. Daarna gingen ze door naar plankoline kast, hier werden mooie sprongen gesprongen en deze werden keurig uitgevoerd. Dit toestel werd daardoor ook beloont met een 2e prijs! Na plankoline gingen ze door naar trampoline pegasus. Hierop werd er weer netjes gesprongen en lieten ze hoge salto’s en mooie overslagen zien. Ook dit onderdeel werd beloont met een 2e prijs. Als laatste gingen de dames door naar airtrack. Op dit onderdeel lieten de meiden ondanks wat kleine fouten door de zenuwen ook mooie flikflakken en salto’s achterover zien. Dit onderdeel werd daardoor beloont met een 3e plaatst!
De trainsters Esmée Schoemaker, Alisha Coenraad en Tamara Coenraad zijn trots op de prestaties van deze teams. Samen gaan zij hard trainen voor de volgende springwedstrijd 🤸🏽‍♀️