20-05-2017 – districtsfinale toestel turnen – Doetinchem

LOVA Vroomshoop aanwezig bij de Districtsfinale

Bente Vos, Ayla Willems en Zoë Wessels stonden al op tijd klaar voor hun wedstrijd. Bente kwam uit in baan 1 in de categorie pupil 1 D1 en was als eerste aan de beurt op sprong. Over de gehele wedstrijd kwam er uit dat zij de mooiste sprong had gesprongen. Uiteindelijk werd Bente keurig 15e. Een hele knappe prestatie. In de andere baan kwamen de junioren Zoë en Ayla in actie.
 
Zoë en Ayla hebben een geweldig goede wedstrijd gedraaid. Beide geen enkele val van balk en hele nette vloeroefeningen. Ayla werd 6e en Zoë 16e.
 
Als laatste was het de beurt aan Esmee Schoemaker. Pas om 1800 u begon de wedstrijd voor Esmee in de categorie Jeugd 1. Het was een lange dag, maar het was het meer dan waard. Ook Esmee heeft het erg goed gedaan.Alle kleine foutjes heeft ze zelf heel goed opgelost. Haar leukste en beste toestel van vandaag was toch echt wel sprong. Volgend jaar wordt Esmee al weer Junior en mag ze haar eigen oefening samenstellen.
 
Voor de toestelselectie is er volgende week nog 1 wedstrijd in Hellendoorn voor de keuze oefenstof. Wij kijken teug op een zeer geslaagde wedstrijddag.
 

Laat een reactie achter

CONTRIBUTIEVERHOGING

Tijdens de jaarvergadering van 27 maart jl. is besloten de basiscontributie met €. 1.75 per maand te verhogen. Alle aanwezigen hebben ingestemd met de contributieverhoging.

De verhoging is noodzakelijk om de kosten van zaalhuur, vergoeding en opleiding van leiding en bondscontributie te dekken.

M.i.v. 01 mei 2018 geldt de volgende basiscontributie:

* Recreatie t/m 5 jr / Ouder&Kindgym: €. 12.75 p/m
* Recreatie + Recreatie springgroep vanaf 6 jr: €. 14.25 p/m

U hoeft zelf niets te doen, de verhoging wordt automatisch verwerkt door de ledenadministratie.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mochter er toch vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter.

Namens bestuur LOVA

Heddie Drent
Voorzitter
close-link