14-10-2017 – Goede start van het nieuwe seizoen

Op zaterdag 14 oktober vonden de regionale springwedstrijden plaats in sporthal Het Punt in Vroomshoop. LOVA organiseerde deze wedstrijden i.s.m. de KNGU. LOVA werd vertegenwoordigd door vier springteams in verschillende leeftijdscategorieën.

In het eerste blok kwamen de dames jeugd en dames senioren B in actie. Voor sommige springsters uit het jeugd B team was het de eerste springwedstrijd op dit hoge niveau. De meiden lieten mooie sprongen zien waar ze hard voor hebben getraind. Dit werd beloond met een 2e prijs op trampoline en trampoline pegasus. Op airtrack behaalden zij een keurige 3e plaats. Ook mochten de dames senioren B hun kunnen laten zien deze ochtend. Door de nieuwe samenstelling van het team was het even wennen, maar de dames wisten al snel de jury te verrassen met prachtige sprongen. Op het onderdeel trampoline pegasus en plank pegasus kregen de dames een mooie bronzen beker.

In het tweede blok waren de dames junioren aan de beurt. Deze wedstrijd was voor de dames een kans om hun nieuwe sprongen te laten zien. Dit pakte goed uit. Er werd een keurige anderhalve schroef in serie verband gesprongen en nog veel meer mooie sprongen. De dames werden uiteindelijk beloond met een 2e plek op het onderdeel airtrack en als klap op de vuurpijl werden ze Overijssels kampioen op trampoline tafel.

In het derde en laatste blok van deze lange dag waren de dames senioren A aan de beurt. Een team met veel ervaren springsters waar plezier, gezelligheid en een goede prestatie hoog in het vaandel staat. Ook deze dames lieten nieuwe sprongen zien, waaronder de dubbele salto en de tsukahara gehurkt op het onderdeel pegasus. Op het onderdeel trampoline en plank pegasus werden de dames Overijssels kampioen. Op airtrack, trampoline pegasus en trampoline tafel behaalden de dames een keurige 2e plaats.

Zij kregen hun prijs overhandigd door de Wethouder van Sport & Cultuur van de gemeente Twenterand, Mevr. van Abbema. LOVA had haar hiervoor uitgenodigd en zij was zeer onder de indruk van de organisatie van deze wedstrijden en vond het heel leuk hier even bij aanwezig te mogen zijn.

2017 - Regionale springwedstrijden - 14-10

CONTRIBUTIEVERHOGING

Tijdens de jaarvergadering van 27 maart jl. is besloten de basiscontributie met €. 1.75 per maand te verhogen. Alle aanwezigen hebben ingestemd met de contributieverhoging.

De verhoging is noodzakelijk om de kosten van zaalhuur, vergoeding en opleiding van leiding en bondscontributie te dekken.

M.i.v. 01 mei 2018 geldt de volgende basiscontributie:

* Recreatie t/m 5 jr / Ouder&Kindgym: €. 12.75 p/m
* Recreatie + Recreatie springgroep vanaf 6 jr: €. 14.25 p/m

U hoeft zelf niets te doen, de verhoging wordt automatisch verwerkt door de ledenadministratie.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mochter er toch vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter.

Namens bestuur LOVA

Heddie Drent
Voorzitter
close-link