14-01-2017 – plaatsingswedstrijd 4e divisie – Almelo

SUCCES VOOR LOVA BIJ PLAATSINGSWEDSTRIJD 4E DIVISIE

In de 2e ronde waren de meiden Jeugd 2 aan de beurt in de keuze oefenstof supplement F.
Yushi Meijerink, Jade Kuiper en Muriel Braakman wisten zich rechtstreeks te plaatsen. Ze hebben een keurige wedstrijd laten zien.
 
Tijdens de 3e ronde was het de beurt aan Marith Nijboer, Zoë Wessels, Sophine Nijland en Ayla Willems. Door hun nette oefeningen wisten Zoë en Ayla een 2e en 3e plaats te behalen. Naast deze 2 meiden heeft Sophine zich ook geplaatst voor de finale. Voor Marith ligt er nog een grote kans op een finale plaats tijdens de play-off wedstrijd.
 
In de laatste ronde was Anna Wolters aan de beurt. Zij kwam als enige senior in actie. Na 3 toestellen stond ze boven in de top 3. Helaas was er voor haar geen plekje op het erepodium na 2 vallen van de balk, maar ze werd wel keurig 4e en heeft zich dus ook weten te plaatsen voor de finale wedstrijd.
 
Alle meiden hebben hard getraind en een goede prestatie neergezet. Wij kunnen terug kijken op een geslaagde wedstrijd en zijn als leiding super trots op deze meiden!
 
CONTRIBUTIEVERHOGING

Tijdens de jaarvergadering van 27 maart jl. is besloten de basiscontributie met €. 1.75 per maand te verhogen. Alle aanwezigen hebben ingestemd met de contributieverhoging.

De verhoging is noodzakelijk om de kosten van zaalhuur, vergoeding en opleiding van leiding en bondscontributie te dekken.

M.i.v. 01 mei 2018 geldt de volgende basiscontributie:

* Recreatie t/m 5 jr / Ouder&Kindgym: €. 12.75 p/m
* Recreatie + Recreatie springgroep vanaf 6 jr: €. 14.25 p/m

U hoeft zelf niets te doen, de verhoging wordt automatisch verwerkt door de ledenadministratie.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mochter er toch vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter.

Namens bestuur LOVA

Heddie Drent
Voorzitter
close-link